εμβολιο ιλαρας για ενηλικες γραφετε | πονος στα κολλαλα του στερνου | ρινοσκοπηση

Ναυτική Εβδομάδα: Γιατροί του ΠΝ στη ΣκύροΚλιμάκιο υγειονομικού προσωπικού για παροχή δυνατότητας προληπτικών ιατρικών εξετάσεων των κατοίκων, μεταβαίνει στη Σκύρο, από 3 έως 7 Ιουλίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας και των κοινωνικών παροχών του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το κλιμάκιο θα αποτελείται από γιατρούς των ειδικοτήτων παιδιάτρου, γυναικολόγου, οφθαλμιάτρου, ουρολόγου, καρδιολόγου, παθολόγου και ορθοπεδικού, ενώ θα συνοδεύεται και από τετραμελή ομάδα νοσηλευτικού προσωπικού και ειδικό όχημα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.