τελεια αυτοματη αποβολη | Κοπρανα επιπλέουν | ηπατιτιδα α | κοιλια ανατομια | διαιτα παγκρεατιτιδας

Δεν κατάφεραν να μειώσουν το κάπνισμαΤο ποσοστό των ενηλίκων καπνιστών στις ΗΠΑ κυμαίνεται από 13 έως και 30%, με μόνο τρεις πολιτείες της χώρας να έχουν καταφέρει να εκπληρώσουν το στόχο που είχαν θέσει για μείωση του καπνίσματος, σύμφωνα με έρευνα των κέντρων ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων της χώρας.

Ο στόχος που είχαν θέσει οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας για μείωση του ποσοστού ενηλίκων που καπνίζουν, στο 15% για το έτος 2000, δεν επιτεύχθηκε.

Οι πολιτείες στις οποίες σημειώθηκε η πιο σημαντική μείωση ήταν οι πολιτείες στις οποίες ορίστηκαν πιο αυστηροί νόμοι κατά του καπνίσματος, όπως απαγόρευση σε κλειστούς χώρους εργασίας και εστιατόρια.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι πολιτείες οι οποίες δεν έχουν καταφέρει να μειώσουν τα ποσοστά των καπνιστών θα πρέπει να παραδειγματιστούν από όσες τα κατάφεραν, υιοθετώντας ανάλογους νόμους.

Σύμφωνα με το σχέδιο δράσης για την υγεία "Healthy People 2010" οι υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ έχουν θέσει σα στόχο τη μείωση του ποσοστού ενήλικων καπνιστών στη χώρα στο 12%, μέχρι το 2010.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.