υποκλειδια μηριαια | βλεννα εντερου | hepar ομοιοπαθητική | περιοδοντικο αποστημα θεραπεια | ρακί θερμιδεε

Αύξηση των κιρρώσεων του ήπατος λόγω κατάχρησης αλκοόλ στους νέουςΗ υπερκατανάλωση αλκοόλ από νέους ανθρώπους έχει οδηγήσει σε επικίνδυνη αύξηση των περιπτώσεων κίρρωσης του ήπατος, ιδίως σε νεαρές γυναίκες, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του υπουργείου Υγείας της Μ. Βρετανίας.

Οι θάνατοι που σημειώνονται από κίρρωση του ήπατος σε γυναίκες σημειώνουν ανησυχητική αύξηση στη Μ. Βρετανία, με τον αριθμό των θανάτων να φτάνει τις 1600 γυναίκες το χρόνο. Πριν από επτά χρόνια ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνούσε τις 1200 γυναίκες.

Ο αριθμός των γυναικών ηλικίας 18-24 ετών που κάνει κατάχρηση στην κατανάλωση αλκοόλ είναι διπλάσιος από τον αντίστοιχο αριθμό των ανδρών. Μάλιστα η ηλικία στην οποία εμφανίζεται η κίρρωση του ήπατος στις γυναίκες είναι μεταξύ 20 και 30 ετών.

Ο οργανισμός για την προστασία από την κατάχρηση του αλκοόλ, Alcohol Concern, κάλεσε την κυβέρνηση για εθνική στρατηγική που θα περιορίσει την κατάχρηση αλκοόλ, με ενημερωτικές καμπάνιες καθώς και συμβουλευτικές και θεραπευτικές εκστρατείες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.