ακτινογραφια κεφαλιου | αρρυθμια καρδιας | καρκινος στομαχου ολικη αφαιρεση | εξωτερικο γυναικειο οργανο

25.000 Βρετανοί στα χειρουργεία του Διαβαλκανικού της ΘεσσαλονίκηςΠροσφορά στο βρετανικό υπουργείο Υγείας, προκειμένου 25 χιλιάδες ασθενείς του βρετανικού ΕΣΥ να υποβληθούν σε εγχειρήσεις στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα χρόνο, με κόστος κατά 30% έως 40% μικρότερο απ' ό,τι στα ιδιωτικά νοσοκομεία της Βρετανίας, υπέβαλε η βρετανική εταιρεία "Εγχειρήσεις στο εξωτερικό".

Η προσφορά αυτή έγινε δυνατή μετά από την απόφαση του Βρετανού υπουργού Υγείας κ. Αλαν Μίλμπερν να παρέχεται η ευχέρεια επιλογής στους ασθενείς του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας να χειρουργούνται σε ιδιωτικά νοσοκομεία της Βρετανίας ή του Εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πακέτο της μετάβασης και νοσηλείας των Βρετανών ασθενών στην Ελλάδα, θα μετέχει και η Ολυμπιακή Αεροπορία, η οποία έχει καθημερινό δρομολόγιο από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει επίσης ειδικές τιμές.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προοπτική συνεργασίας της Ολυμπιακής και του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με το Βρετανικό ΕΣΥ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 12/12, σε ειδική εκδήλωση στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.