νεα μεθοδος για πολυποδες | βραδυκαρδια | αφοδευση συχνοτητα | τρανσαμινάσες | limoxitupnevmona | φαγουρα στο σωμα

Κλείνει η πόρτα του Διαβαλκανικού για τους ΠανεπιστημιακούςΤην ανάκληση των προσωρινών διαταγών των πανεπιστημιακών γιατρών σύμφωνα με τις οποίες μπορούσαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, κάνοντας έτσι δεκτή την αίτηση του Α΄Πε.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για 16 πανεπιστημιακούς γιατρούς οι οποίοι είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά την καταγγελία της συνεργασίας τους από την ιδιωτική κλινική η οποία επικαλέστηκε τον πρόσφατο νόμο που απαγορεύει την απασχόληση πανεπιστημιακών γιατρών σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Στον ίδιο νόμο βασίζεται και η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που μετά από αίτηση του Α΄Πε.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, ανακάλεσε τις προσωρινές διαταγές των γιατρών κρίνοντας ότι μετά τις 2/6/2001, έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ της πανεπιστημιακής και της ιδιωτικής κλινικής.

Σημειώνεται ότι η Σύγκλητος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προσφύγει κατά του νόμου για την παράλληλη απασχόληση των γιατρών ως ανισυνταγματικού στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.