τι ειναι το μορφωμα στο στηθος | αμοξυκιλλίνη για εν τω βαθει πυωδης δερματιτιδα | παραισθησεις | παρωτιτιδα

25.000 Βρετανοί ασθενείς προ των πυλών του Διαλβακανικού ΚέντρουΤο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το βρετανικό ΕΣΥ για να αναλάβει τη νοσηλεία 25.000 ασθενών του το χρόνο, όπως ανακοίνωσε σε εκδήλωση που έγινε στην οικία του Ελληνα πρέσβη στο Λονδίνο, ο εκπρόσωπός του κ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Βρετανού υπουργού Υγείας κ. Αλαν Μίλμπερν που παρέχει στους ασθενείς του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας τη δυνατότητα να νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές του εξωτερικού αν περιμένουν πάνω από έξι μήνες για την εισαγωγή τους στα βρετανικά κρατικά νοσοκομεία.

Η προσφορά του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και προβλέπει συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία για τη μετακίνηση των Βρετανών ασθενών στη Θεσσαλονίκη.

Η Ολυμπιακή Αεροπορία αυτή τη στιγμή έχει πέντε δρομολόγια την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Κάτγουϊκ του Λονδίνου για Θεσσαλονίκη, αλλά αν επιτευχθεί η συμφωνία Διαβαλκανικού Κέντρου και βρετανικού ΕΣΥ, τότε όπως δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο Λονδίνο κ. Θωμάς Σάββας, η Ολυμπιακή θα αντιμετωπίσει την περίπτωση να αυξήσει τα δρομολόγια της.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο συνεργάζεται με τη βρετανική εταιρεία Operation Abroad Ltd, η οποία θα αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Ομίλου σε θέματα μετακίνησης Βρετανών ασθενών προς το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου.

Ο Ελληνας πρέσβης στο Λονδίνο κ. Αλέξανδρος Σάνδης σχολιάζοντας την προοπτική συμφωνίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου με το βρετανικό ΕΣΥ, επισήμανε και τη συμβολική της πλευρά, τονίζοντας ότι στέλνει το μήνυμα ότι η Ελλάδα μία μικρή χώρα έχει τη δυνατότητα πλέον να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.