αχιλλειος τενοντας | Τι καταπολεμα ριζικα τον διαβητη | ερπητικη ουλοστοματιτιδα θεραπεια

Οι τρελές αγελάδες επηρέασαν τους Ελληνες. Απτόητοι οι ΒρετανοίMείωση της τάξης του 10% εμφανίζει η κατανάλωση βοδινού κρέατος στην Ελλάδα τους εννέα πρώτους μήνες του 2001, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2000, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις επιπτώσεις από την ασθένεια των τρελών αγελάδων.

Η μείωση αυτή είναι από τις υψηλότερες στους 15. Ειδικότερα, στους εννέα πρώτους μήνες του 2001, η κατανάλωση βοδινού κρέατος μειώθηκε κατά 10% στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ισπανία ενώ για τους 15 μειώθηκε συνολικά κατά 5,68%. Στη Φινλανδία η κατανάλωση μειώθηκε κατά 8% και στη Γαλλία και την Ιταλία κατά 7%. Αντίθετα στη Μεγάλη Βρετανία η κατανάλωση αυξήθηκε κατά 3%.

Τέλος, όπως προκύπτει από το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά, ότι για το 2001 η μείωση στην κατανάλωση βοδινού κρέατος στις χώρες μέλης της ΕΕ θα είναι της τάξης του 10% σε σχέση με το 2000.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.