νευραλγια τριδυμου | καθαρη δευτερα ινκα | γαρυφαλο σκονη ιδιοτητες | απονευρωση δοντιου

Glamorous ονόματα δίνουν οι Βρετανοί στα παιδιά τουςΟλο και περισσότεροι γονείς στη Βρετανία δίνουν στα παιδιά τους ονόματα είτε κινηματογραφικών ηρώων, είτε αυτά τα οποία δίνουν πολιτικοί, καλλιτέχνες και αστέρες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου στα δικά τους παιδιά, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τα παραδοσιακά ονόματα κυριαρχούν βέβαια στις προτιμήσεις των γονιών για τα ονόματα των παιδιών τους. Για έβδομη συνεχή χρονιά το όνομα "Τζακ" ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις των γονιών για τα αγόρια και για πέμπτη χρονιά το όνομα "Χλόη" για τα κορίτσια.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ ονόμασε το τέταρτο παιδί του Λίο ανέβασε κατά 42 θέσεις από πρόπερσι το όνομα αυτό στον κατάλογο με τις προτιμήσεις των βρετανών γονιών και έφτασε στην 101 η θέση.

Η απόφαση της πρωταγωνίστριας του Τιτανικού, Κέιτ Ουίνσλετ να ονομάσει την νεογέννητη κόρη της Μία, ανέβασε τη δημοτικότητα του ονόματος αυτού κατά 20 ολόκληρες θέσεις και το έφερε στην 25η θέση.

Πολύ δημοφιλές αποδείχτηκε πέρυσι και το όνομα Εριν -προφανώς από την ταινία "Εριν Μπρόκοβιτς" με την Τζούλια Ρόμπερτς, αφού ανέβηκε 10 θέσεις και έφτασε στην 41η.

Το ασυνήθιστο όνομα Ρόκο που έδωσε η Μαντόνα στον γιο της το 2000 άρχισε επίσης να εμφανίζεται στον κατάλογο με τις προτιμήσεις των βρετανών γονιών, όπως και το "Μάξιμος" το όνομα του μονομάχου που υποδύθηκε ο Ράσελ Κρόου στην ομώνυμη ταινία.

Τα στοιχεία βασίστηκαν σε έρευνα για τα ονόματα που δόθηκαν σε 267.875 αγόρια και 254.978 κορίτσια που γεννήθηκαν στη Βρετανία το 2001.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.