δυσκοιλιοτητα ζεστο νερο | Πληκτροδακτηλιαση τι δειχνει | τι ειναι το στιγμα μεσογειακης αναιμιας

Πιο απελευθερωμένοι σεξουαλικά οι ΒρετανοίΣημαντικές αλλαγές στη σεξουαλική συμπεριφορά των Βρετανών έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με πανεθνική έρευνα που πραγματοποιείται κάθε δέκα χρόνια, βάσει της οποίας οι Βρετανοί έχουν περισσότερους συντρόφους, περισσότερες ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και καταφεύγουν συχνότερα στον αγοραίο έρωτα, από ό,τι παλαιότερα.

Στην έρευνα συμμετείχαν 11.161 άτομα ηλικίας 16 – 44 ετών, τα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σε 200 ερωτήσεις, σχετικές με τις σεξουαλικές τους συνήθεις και συμπεριφορές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι Βρετανοί είναι πλέον περισσότερο ενημερωμένοι σε θέματα που σχετίζονται με το σεξ, ξεκινούν νωρίτερα τη σεξουαλική τους ζωή, αλλάζουν πιο συχνά συντρόφους, παντρεύονται σε μεγαλύτερη ηλικία, αποδέχονται πιο εύκολα την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά και έχουν συχνότερα εφήμερες σχέσεις.

Το ένα τέταρτο των γυναικών και το ένα τρίτο των αντρών ξεκινά τη σεξουαλική τους ζωή σε ηλικία 16 ετών, το 80% χρησιμοποιεί προφυλακτικό την πρώτη φορά που κάνει έρωτα με έναν καινούργιο σύντροφο, ενώ λιγότερο από 10% δε χρησιμοποιεί κάποια αντισυλληπτική μέθοδο.

Παρ’ ότι όμως υπάρχει καλύτερη ενημέρωση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα εμφανίζουν σημαντική αύξηση από το 1995 και μετά, με τα χλαμύδια να έχουν τη μεγαλύτερη επίπτωση. Σημαντική είναι επίσης και η αύξηση των κρουσμάτων σύφιλης και γονόρροιας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.