πληγη στο λεπτο εντερο | διακοπη κορτιζονης | καρκινος παγκρεατος με μετασταση στο ηπαρ

Βρετανοί χρησιμοποίησαν Αυστραλούς ως πειραματόζωαΑυστραλοί στρατιώτες χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία τους από τους Βρετανούς σαν πειραματόζωα κατά τη διάρκεια πειραμάτων για την ατομική ενέργεια, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, η ερευνήτρια του πανεπιστημίου Νταντί, κ. Σιου Ράμπιτ Ροφ.

Η ερευνήτρια στήριξε την καταγγελία της σε απόρρητα έγγραφα των Εθνικών Αρχείων της Αυστραλίας, σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύεται ότι οι αιτιάσεις των Βρετανών ότι ποτέ οι στρατιώτες δεν χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα είναι εντελώς αβάσιμες.

Η έρευνα ξεκίνησε, όταν Σύλλογοι Αυστραλών Βετεράνων Στρατιωτών κατήγγειλαν τις υπόνοιές τους, ότι δηλαδή συμμετείχαν ακούσια στα πειράματα των Βρετανών. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους Μπάρι Νέϊλ, 'η ικανοποίηση για τη δικαίωση είναι διάχυτη στις τάξεις των βετεράνων στρατιωτών'.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.