μελιταιος πυρετος θεραπεια | εμβολιο μαντου και παρενεργειες | αποστημα δερματος | κυανωση ακρων

ΠεΣΥ και εθελοντές στην υπηρεσία του 2004Επίσκεψη στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της. Η Πρόεδρος του ΑΘΗΝΑ 2004, περιηγήθηκε τους χώρους του Νοσοκομείου το οποίο έχει χαρακτηρισθεί Ολυμπιακό, αφού θα εκσυγχρονιστεί για να αντιμετωπίσει τυχόν περιστατικά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων - συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου κ. ’γγελο Γιαννακόπουλο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας κ. Σωτήρη Θεοδωρόπουλο. Στη συνέχεια μίλησε στο αμφιθέατρο του ιδρύματος για τον εκσυγχρονισμό των νοσοκομείων σε όλες τις Ολυμπιακές πόλεις, καθώς και για τη σημασία του εθελοντισμού στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

H κ. Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη ανέφερε "Ως ελληνίδα με πληγώνει το πώς μας αντιμετωπίζουν στο εξωτερικό", δίνοντας το στίγμα για την ανάγκη δυναμικής παρουσίασης της χώρας μας στο παγκόσμιο στερέωμα και συνέχισε λέγοντας "Εμείς θα δείξουμε ότι οι Αγώνες έχουν άλλο νόημα εδώ. Κανείς δεν έχει Ολυμπία, Μαραθώνα. Εμείς θα δείξουμε ότι είμαστε άξιοι επαγγελματίες. Αξίζει να πούμε: Ήμουν κι εγώ εκεί."

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Νοσοκομείου Πάτρας κ. Α. Γιαννακόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι το όλο εγχείρημα «είναι μία πρόκληση, στην πρόσκληση να αποδείξουμε, πέρα από την επιστημονική μας οντότητα, και το οργανωτικό μας πλαίσιο, στο οποίο αυτό τον καιρό θα προετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παράλληλα είναι και μία πρόκληση στον τομέα του Εθελοντισμού.

Απευθυνόμενος στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο κ. Γιαννακόπουλος τη διαβεβαίωσε ότι "όλοι θα προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και με όλες τις δυνάμεις μας".

Ο Γενικός Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών της ΑΘΗΝΑ 2004 Δρ. Παρίσης μιλώντας για την ιατρική στήριξη των Αγώνων, αναφέρθηκε στο έμψυχο και άψυχο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών που θα παρουσιαστούν. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε τέλος στον τομέα του εθελοντισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν εννοείται Ολυμπισμός χωρίς Εθελοντισμό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων".

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας κ. Σ. Θεοδωρόπουλος, επισημαίνοντας ότι "στο μεγάλο αυτό εθνικό στόχο που είναι η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, το Περιφερειακό Σύστημα Υγείας της Δυτικής Ελλάδας φιλοδοξεί να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό και να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο στο μερίδιο αυτό που του αναλογεί".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.