υπερέμεση της κυήσεως και μαλλον αγορι | σεχ και πονοκεφαλοσ | ελλειψη χρωμιου κ ζαλη | πληγη στη μυτη

166, 199 και εθελοντές με 4Χ4 για τη μεταφορά νεφροπαθώνΣε ετοιμότητα θα βρίσκεται το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία θα διαθέσει 15 οχήματα μεταφοράς προσωπικού, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των νεφροπαθών που πρέπει να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση στα νοσοκομεία της Αττικής.

Σύμφωνα με δήλωση του πρόεδρου της Πανελλήνιας Ενωσης Νεφροπαθών, κ. Γ. Καστρινάκη, οι νεφροπαθείς της Αττικής θα μπορούν να απευθύνονται στο 166 και στο 199, προκειμένου να μεταφερθούν στα νοσοκομεία και μετά πάλι στα σπίτια τους.

Οσοι από τους πολίτες επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, διαθέτοντας τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους (4Χ4 ιδίως), μπορούν να απευθύνονται στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, στο 3359900.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.