ελεγχος mantoux ποτε πρεπει να γινει | διαφορά ιού με μικρόβια | unimazole παρενεργειες | αρρωστια συκωτιου

Με αφορισμούς απειλεί η Ρωσική Εκκλησία για την κλωνοποίησηΗ Ορθόδοξη Ρωσική Εκκλησία απάντησε με οργή σήμερα στις πληροφορίες για την κλωνοποίηση ανθρώπινου εμβρύου που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες λέγοντας πως θα αφορίσει οποιονδήποτε ρώσο επιστήμονα ασχοληθεί με τέτοια έρευνα καθώς και όποιον λάβει κλωνοποιημένα βλαστικά κύτταρα στο πλαίσιο ιατρικής θεραπείας.

"Καταδικάζουμε τη θεραπευτική και την αναπαραγωγική κλωνοποίηση", δήλωσε ο πατήρ Ανατόλι Ίλιν, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου της Μόσχας, προς το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Τα πειράματα της εταιρείας της Μασαχουσέτης Advanced Cell Technology Inc. για την παραγωγή βλαστικών κυττάρων, που θα χρησιμοποιηθούν στη θεραπεία ασθενειών, συνιστούν παραβίαση των Ορθόδοξων κανόνων, δήλωσε.

Οι ασθενείς που θα θελήσουν να επωφεληθούν από την τεχνολογία αυτή θα διαπράξουν μάλιστα "ακόμη μεγαλύτερο αμάρτημα" απ' ό,τι οι επιστήμονες, πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην πιθανότητα να ληφθούν βλαστικά κύτταρα από τον μυελό των οστών ή το αίμα ενηλίκου ανθρώπου, ο Ίλιν δήλωσε πως τα αμερικανικά πειράματα με έμβρυα είναι ιδιαίτερα λυπηρά επειδή χρησιμοποιούν τα έμβρυα "σαν πρώτη ύλη".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.