ισχαιμια εντερου συμπτωματα | λιπος στα γονατα | σκονακια που ρυθμίζουν την ορεξη | μικρόβιο στο αιμα

Εβδομάδα Διατροφής από τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΔιαιτολόγωνΜε τίτλο "Διατροφή: Σύμμαχος στην καταπολέμηση του καρκίνου", ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων οργανώνει και φέτος την Εβδομάδα Διατροφής, όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια της προσπάθειάς για την ενημέρωση του ευρύτερου πληθυσμού.

Οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν την οργάνωση εκδηλώσεων και ομιλιών από τα μέλη του συλλόγου, σε δήμους και κοινότητες διαφόρων περιοχών της Ελλάδας καθώς και την έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων και αφισών.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων στα πλαίσια των γενικότερων δραστηριοτήτων του δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη και υλοποίηση εκπαιδευτικών καθώς και επιστημονικών δραστηριοτήτων με στόχο τη συνεχή και άμεση ενημέρωση των μελών του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διατροφής και της διαιτολογίας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων ιδρύθηκε το 1969 στην Αθήνα και τα μέλη του είναι απόφοιτοι της Χαροκοπείου Ανωτάτης Σχολής Οικιακής Οικονομίας, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και ισοτίμων Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) και της Διεθνούς Επιτροπής Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.