Το στριπτιζ στην υπηρεσία της ιατρικής

Κορυφαίος Αμερικανός καρδιοχειρουργός του πανεπιστημίου Στάνφορντ που αγόρασε τρία νυχτερινά κέντρα με χορεύτριες που έκαναν στριπτίζ ώστε να συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνά του στην ιατρική, κατέληξε τελικά να τα πουλήσει μετά από λίγους μήνες και πολλά δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του.

Ο Δρ. Σάιμον Στέρτζερ αγόρασε τρία κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας, τα “Satin Saddle” και “Lacy’s” με ημίγυμνες καλλιτέχνιδες και το διπλανό “Palomino” με ολόγυμνα μπαλέτα, προκειμένου να εξοικονομεί χρήματα για την έρευνά του στο Στάνφορντ.

Επειδή όμως δεν άντεχε τα δυσφημιστικά και ειρωνικά σχόλια του Τύπου ότι ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα για το μέλλον της ιατρικής, αποφάσισε να τα πουλήσει, είπε ο δικηγόρος του Μαρκ Νικολέτι.

Ο Δρ. Στέρτζερ σύμφωνα με τον δικηγόρο του προχώρησε σε αυτή την αγοραπωλησία γιατί ήθελε να αποκτήσει ένα καλό κομμάτι γης. Συνέβη απλώς στα ακίνητα αυτά να υπάρχουν τα τρία αυτά κέντρα. Τα πράγματα μπερδεύτηκαν ακόμη περισσότερο όταν θέλησε να τα διαχειριστεί.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση