ψωρα στα σκυλια | ????????? ??????? | συναχι | χρονιο ασθμα συμπτωματα | πιεση | αυτι | αναιμια στιγμα | κοπρολιθος

Το στριπτιζ στην υπηρεσία της ιατρικήςΚορυφαίος Αμερικανός καρδιοχειρουργός του πανεπιστημίου Στάνφορντ που αγόρασε τρία νυχτερινά κέντρα με χορεύτριες που έκαναν στριπτίζ ώστε να συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνά του στην ιατρική, κατέληξε τελικά να τα πουλήσει μετά από λίγους μήνες και πολλά δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του.

Ο Δρ. Σάιμον Στέρτζερ αγόρασε τρία κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας, τα "Satin Saddle" και "Lacy's" με ημίγυμνες καλλιτέχνιδες και το διπλανό "Palomino" με ολόγυμνα μπαλέτα, προκειμένου να εξοικονομεί χρήματα για την έρευνά του στο Στάνφορντ.

Επειδή όμως δεν άντεχε τα δυσφημιστικά και ειρωνικά σχόλια του Τύπου ότι ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα για το μέλλον της ιατρικής, αποφάσισε να τα πουλήσει, είπε ο δικηγόρος του Μαρκ Νικολέτι.

Ο Δρ. Στέρτζερ σύμφωνα με τον δικηγόρο του προχώρησε σε αυτή την αγοραπωλησία γιατί ήθελε να αποκτήσει ένα καλό κομμάτι γης. Συνέβη απλώς στα ακίνητα αυτά να υπάρχουν τα τρία αυτά κέντρα. Τα πράγματα μπερδεύτηκαν ακόμη περισσότερο όταν θέλησε να τα διαχειριστεί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.