συμπτωματα παθησης καρδιας | ορισμος καταγμα | οξεια χολοκυστιτιδα κλινικη εικονα | ψευδοκύηση

Το στριπτίζ μπορεί να ...βλάψει την υγεία των θεατώνΕνας Καναδός κατέθεσε αγωγή σε βάρος ενός νυχτερινού κέντρου στριπτίζ του Βανκούβερ, ισχυριζόμενος ότι τραυματίσθηκε από μια απρόσεκτη "εξωτική" χορεύτρια η οποία τον κλώτσησε στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης χορευτικής φιγούρας.

Ο κ. Γκεγκ Μπόνετ διεκδικεί αποζημίωση για σωματικές βλάβες από τους ιδιοκτήτες του Μπάρνετ Μότορ Ιν γιατί, όπως υποστηρίζει στην αγωγή του, δεν είχαν λάβει τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα ούτε είχε τοποθετήσει πινακίδες που να προειδοποιούν τους πελάτες από τους κινδύνους που διατρέχουν εάν κάθονται πολύ κοντά στη σκηνή.

Ο κ. Μπόνετ βρισκόταν στο κέντρο στις 29 Νοεμβρίου του 2000. Μια από τις χορεύτριες του κέντρου, ενώ περιστρεφόταν γύρω από ένα στύλο, τίναξε το πόδι της στον αέρα με συνέπεια να τον κλωτσήσει στο πρόσωπο και να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στη μύτη.

Ο μηνυτής διεκδικεί αποζημίωση και από την χορεύτρια η οποία κατονομάζεται μόνο ως "Τζεν Ντόου", την οποία κατηγορεί ότι χόρευε με αδιάφορο και απρόσεκτο τρόπο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.