μελαινα γλωσσα | γαστρορραγία συμπτωματα | bcg εμβόλιο | αντιδραση μαντου | κύστη στο συκώτι | χοληστερινη

Τα ΕΛΤΑ της ΕλπίδαςΧορηγός στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου "Ελπίδα" γίνονται τα Ελληνικα Ταχυδρομεία, με βάση τη σύμβαση που υπέγραψαν πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ με την πρόεδρο του Συλλόγου "Ελπίδα" κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η χορηγία αφορά τη διάθεση μέρους των εσόδων των ΕΛΤΑ από την πώληση χριστουγεννιάτικων καρτών και επιχειρηματικών δώρων για ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου "Ελπίδα".

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες θα διατίθενται από τις 19/11 σε σετ των πέντε τεμαχίων και πέντε φακέλων με ενσωματωμένη την αξία του γραμματοσήμου από όλα τα ταχυδρομικά γραφεία της χώρας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.