πολυ σαλιο | Βλενες στα κόπρανα | κιρρωση ηπατος θανατος | δεκατα πυρετου | antitetanikos oros diarkeia

Συνεχίζει το έργο του το Δελφίνι Ζωής και ΕλπίδαςΠερισσότερες από 160 εξετάσεις ασθενών πραγματοποιήθηκαν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που στελεχώνει το πλωτό πολυϊατρείο "Δελφίνι Ζωής και Ελπίδας", κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 3 διακομιδές ασθενών από τη Σύμη και τη Νίσυρο, στο ΓΠΝΝ της Ρόδου.

Προϊόν συνεργασίας, μέσω προγραμματικής σύμβασης, του Υπουργείου Αιγαίου και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, το "Δελφίνι της Ζωής και Ελπίδας" αποτελεί μία κινητή θαλάσσια μονάδα-ιατρείο, με κύριο έργο την παροχή υψηλής ποιότητας υγειονομικών υπηρεσιών στους κατοίκους των δεκαοχτώ νησιών της Δωδεκανήσου.

Το Πλωτό Πολυϊατρείο "Δελφίνι Ζωής και Ελπίδας", από 13/8/2001, έως και 17/8/2001, θα εκτελέσει τα ακόλουθα δρομολόγια στα νησιά:

- Δευτέρα (13/8/2001) Καστελλόριζο.

- Τρίτη (14/8/2001) Σύμη.

- Πέμπτη (16/8/2001) Τήλος.

- Παρασκευή (17/8/2001) Πανορμίτης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.