περιοδος με πηγματα αιματος | κοιλιακος μυς | χρονια χλαμυδια | μυες προσωπου | πιεση οταν ειναι 15

750 εκατομμύρια χαμόγελα Ελπίδας από τον Ζαν Μισέλ ΖαρΤο ποσό των 350.000.000 δρχ. συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις των εισιτηρίων των συναυλιών που έδωσε ο Ζαν Μισέλ Ζαρ, ενώ τα συνολικά έσοδα έφτασαν τα 750.000.000 με τα οποία θα ενισχυθεί η προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΈΛΠΙΔΑ" για τη δημιουργία του Α' Ογκολογικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου.

Τη συναυλία πέρα από το κοινό του Ηρωδείου παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές στη γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί στην πλατεία του Θησείου αλλά και στη Γαλλία, καθώς την ίδια στιγμή μεταδιδόταν ζωντανά από το κανάλι Μ6, με την ευκαιρία του εορτασμού της "Ημέρας της Μουσικής".

Δύο σημαντικοί Ελληνες επιχειρηματίες, ο κ. Σπύρος Μεταξάς και ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης, με την ευκαιρία της εκδήλωσης είχαν την ευαισθησία να προσφέρουν στην "ΕΛΠΙΔΑ" 200.000.000 δρχ. ο καθένας τους, για να ενισχύσουν τον ιερό σκοπό του συλλόγου. Ετσι, το σύνολο των εσόδων ανέρχεται στο ποσό των 750.000.000 δρχ. με το οποίο θα τεθούν οι βάσεις για το άμεσο ξεκίνημα της δημιουργίας του νοσοκομείου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.