κρυα ποδια και συχνοουρια | κυστες στα δοντια | βρογχιτιδα συμπτωματα | τρανσαμινασες | β καροτινη

Το τσούζουν οι Βρετανοί μαθητέςΕκστρατεία ενημέρωσης για τους κινδύνους από την κατανάλωση αλκοόλ στα σχολεία της Βρετανίας ξεκίνησαν οι οργανώσεις Alcohol Concern και DrugScope, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ο αριθμός των μαθητών ηλικίας 11 έως 16 ετών που καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά αυξάνεται ανησυχητικά.

Οπως εκτιμούν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας, ένας μαθητής που πίνει μπορεί καταναλώνει κατά μέσο όρο 10.4 μονάδες αλκοόλ την εβδομάδα, δηλαδή 5 μεγάλα ποτήρια μπύρα ή 10 ποτήρια ουίσκι. Τα στοιχεία μάλιστα δείχνουν ότι οι Βρετανοί μαθητές κατέχουν τα πρωτεία στην Ευρώπη στον τομέα αυτό.

Μέχρι σήμερα ανάλογες εκστρατείες είχαν επικεντρωθεί στους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση ναρκωτικών ουσιών και δεν είχε δοθεί η δέουσα σημασία στο πρόβλημα του αλκοολισμού.

Σκοπός της εκστρατείας είναι να ενημερωθούν τόσο οι μαθητές για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία και στην καθημερινή ζωή, αλλά και οι εκπαιδευτικοί για το πως θα προσεγγίζουν και θα αντιμετωπίζουν τα παιδιά που ήδη το αλκοόλ έχει μπει στη ζωή τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.