ηπατικη εγκεφαλοπαθεια | φαρμακο για λιπος | προκαρδιο αλγος | ομφαλοκήλη | ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ | διαρροια

Ημερίδα Ιατρικής Εργασίας του Στρατού ΞηράςΗ πρώτη ημερίδα Ιατρικής Εργασίας του Στρατού Ξηράς, την οποία διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με σκοπό την πρόληψη των επαγγελματικών παθήσεων, των εργατικών ατυχημάτων, τη παρακολούθηση της υγείας των εργαζομένων μονίμων υπαλλήλων και μαθητευομένων στους χώρους εργασίας και την ενημέρωση της διοικήσεως, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/11.

Η θεσμική καθιέρωση της ιατρικής εργασίας έγινε με τον νόμο 1568/85. Με το ΠΔ 17/96 καθορίσθηκε υποχρεωτική εφαρμογή του νόμου σε όλες τις επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΣ από το 1994 έχει περιλάβει στον πίνακα των ιατρικών ειδικοτήτων και την ιατρική εργασίας και σήμερα ειδικεύονται τρεις υπίατροι στη συγκεκριμένη ειδικότητα με πρόβλεψη να καλυφθούν όλες οι θέσεις όπου απαιτούνται ιατροί εργασίας.

Σε όλα τα εργοστάσια βάσεως του Στρατού Ξηράς διατίθενται ειδικοί αξιωματικοί ιατροί του Υγειονομικού Σώματος προκειμένου να αξιοποιηθούν σαν ιατροί εργασίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.