τι είναι κυάνωση | σε ποση ωρα κανουμε αντιτετανικο | ca 125 | χαπια για διακοπη εγκυμοσυνης | δελτοειδης μυς

Στη Βουλή το βενζόλιο, από τους χώρους εργασίας της ΥΠΑΕρώτηση προς τους υπουργούς Υγείας, Μεταφορών και Εργασίας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Β. Βλασσόπουλος και του ΣΥΝ κ. Γ. Αμπατζόγλου, που αφορούσε την εντόπιση υψηλής ποσότητας βεζολίου και άλλων αρωματικών υδρογανανθράκων στο χώρο εργασίας των ελεγκτών εναερίου κυκλοφορίας και των υπαλλήλων της ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας).

Οι βουλευτές ζητούν διευκρινήσεις για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μια και όπως ισχυρίζονται ενώ οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα Πανεπιστήμια της χώρας, η ΥΠΑ αν και αποδέχεται την ύπαρξη του προβλήματος δηλώνει ότι θα προβεί σε νέες μετρήσεις και καταφε'υγει στα δικαστήρια για να αντιμετωπίσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.