καταγμα ωλενης | vodka red bull παρενεργειες | ψευτοκυηση | ρηξη εσωτερικού.πλαγίου

Εγκρίθηκε το Glivec από την Ευρωπαϊκή ΕνωσηΤην έγκριση της Ευρωπαϊκής Ενωσης πήρε το φάρμακο Glivec της εταιρείας Novartis AG's, που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση μίας σπάνιας και θανατηφόρου μορφής λευχαιμίας που ονομάζεται χρόνια μυελική λευχαιμία.

Το Glivec είναι το πρώτο φάρμακο, αποτέλεσμα της μοριακής έρευνας και μιας νέας στρατηγικής στη μάχη κατά του καρκίνου και επιτίθεται στις πρωτεΐνες εκείνες που απορυθμίζονται στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό τους, αφήνοντας αλώβητα τα υγιή κύτταρα.

Πωλείται ήδη σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, όπου φάρμακα που αποδεικνύονται αποτελεσματικά στις κλινικές δοκιμές, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον κριθεί αναγκαίο, να εγκριθούν με ειδικές επείγουσες διαδικασίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.