πωρωση καταγματος γατας | σαρκωμα | φλεγμονη στο παχυ εντερο | πυλη Αξιου ραντεβου με γιατρο | συριγγιο εικονες

Eξηγήσεις για την κλωνοποίηση καλείται να δώσει ο ιταλός γιατρόςΟ Σεβερίνο Αντινόρι, ο ιταλός γιατρός που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι σκοπεύει να προχωρήσει στην κλωνοποίηση ανθρώπου θα πρέπει να παρουσιαστεί στις 22 Μαρτίου ενώπιον του Ιατρικού Συλλόγου της Ρώμης, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπενίτο Μελεντάντρι.

"Θα πρέπει να εξηγήσει τι πειράματα έχει κάνει και ποιά είναι τα σχέδιά του", τόνισε ο Μελεντάντρι, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιές είναι οι λεπτομέρειες που επιθυμεί να μάθει ο Ιατρικός Σύλλογος, ούτε αν οι εξηγήσεις που θα δώσει θα επιφέρουν κυρώσεις, οι οποίες κυμαίνονται από απλή προειδοποίηση ώς στέρηση του δικαιώματός του να ασκεί το ιατρικό επάγγελμα.

Ο συνήγορος του Αντινόρι, Τζούλιο Σιμεόνι επισήμανε πως ο σύλλογος δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την πρόοδο των ερευνών. "Το συμβούλιο μπορεί να αποφασίσει κατά ενός γιατρού αν αυτός έχει παραβεί τους κανόνες και τους νόμους...αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιοί κανόνες καταπατήθηκαν σε αυτήν την περίπτωση", πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Αντινόρι που έγινε διάσημος όταν βοήθησε μια 62χρονη γυναίκα να αποκτήσει παιδί, προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα αντιφατικές αντιδράσεις όταν ανακοίνωσε ότι η ανθρώπινη κλωνοποίηση είναι ο τελευταίος τρόπος για να αποκτήσει ένα άτεκνο ζευγάρι παιδιά.

Ο Παναγιώτης Ζαβός, ελληνοαμερικανός γιατρός και στενός συνεργάτης του Αντινόρι είχε υπογραμμίσει πως η ομάδα τους διαθέτει απεριόριστα κεφάλαια και πως ήδη 600 ως 700 ζευγάρια έχουν ζητήσει να συμμετάσχουν στα πειράματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.