πόνος φρονιμίτη | θερμιδες μανταρινι | συμπτωματα διακοπης αλκοολ | ηπατικη ανεπαρκεια | εξετασεις για στιγμα

Στο Σημίτη ο γιατρός που αρνήθηκε να πληρώσει για να μπει στο ΙΚΑΟ γιατρός κ. Μάριος Σταματάκης, ο οποίος προ ημερών κατήγγειλε υπόθεση δωροδοκίας διοικητικής υπαλλήλου του ΙΚΑ, για διορισμό του στο υποκατάστημα ΙΚΑ Κορίνθου, συναντήθηκε χθές με τον πρωθυπουργό κ. Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο γιατρός, με ειδικότητα ορθοπαιδικού είχε υποβάλει αίτηση για διορισμό του, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη και παρά το γεγονός ότι πληρούσε όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την κάλυψη της θέσεως, του εζητήθη το ποσό των 2 εκατομμυρίων δραχμών για τη διευκόλυνση της διαδικασίας πρόσληψης! Ο γιατρός κ. Μάριος Σταματάκης κατήγγειλε την αξιόποινη πράξη στην υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Ευρυδίκη Χατζηανδρέου και ενημερώθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ Μιλτιάδης Νεκτάριος και αποκαλύφθηκε η δωροδοκία.

Ο Πρωθυπουργός, σε δεκαπεντάλεπτη συνομιλία με τον κ. Σταματάκη, υπογράμμισε πως άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησής του είναι η καταπολέμηση και πάταξη φαινομένων διαφθοράς. Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός ανέφερε: ‘Κάλεσα τον κ. Σταματάκη, σήμερα στο γραφείο μου, γιατί θέλω να τον συγχαρώ για το θάρρος που είχε να καταγγείλει εκείνους που προσπαθούσαν να τον εκβιάσουν να δώσει χρήματα για να προσληφθεί στο ΙΚΑ. Η καταπολέμηση της διαφθοράς είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για την κοινωνία μας, αλλά δεν θα πετύχουμε στην καταπολέμησή της, εάν οι ίδιοι οι πολίτες δεν κινητοποιηθούν, αν πάψουν να φοβούνται να καταγγέλλουν γεγονότα εκβιασμών και διαφθοράς. Οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται, πρέπει να γνωρίζουν ότι η Πολιτεία, η κυβέρνηση είναι μαζί τους’.
Ο κ. Μάριος Σταματάκης, κατά την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε : ‘ Η δημοκρατία μας απαιτεί ενεργούς πολίτες. Η τιμητική αυτή πρόσκληση του Πρωθυπουργού απέναντι στο πρόσωπό μου, έχει ένα στόχο: Να ευαισθητοποιήσει όλους τους Ελληνες πολίτες να βοηθήσουν τόσο τον ίδιο, όσο και την κυβέρνησή του στο να παταχθούν τα φαινόμενα διαφθοράς, τα οποία πλήττουν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Εγώ, προσωπικά, είμαι βέβαιος και πεπεισμένος ότι όλοι μαζί θα το πετύχουμε και θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.