περιστεφανιτιδα | παχυ εντερο πολυποδασ | συμπτωματα φυματιωση | σκωληκοειδίτιδα συμπτωματα

Το Συμβούλιο της Ευρώπης για την προστασία των νέωνΗ Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) ψήφισε πρόταση σύμφωνα με την οποία, οι χώρες - μέλη του ΣτΕ οφείλουν να προβούν σε εφαρμογή μιας κοινωνικής και δυναμικής πολιτικής για τους νέους που κατοικούν σε πόλεις. Η απόφαση αυτή εκπονήθηκε ύστερα από ανησυχητικά φαινόμενα αντικοινωνικής συμπεριφοράς των νέων. Ειδικότερα, παρατηρήθηκαν περιστατικά κακοποίησης παιδιών, παιδικής εγκληματικότητας, παιδιών χωρίς στέγη καθώς και περιστατικά περιθωριοποίησης νέων που ζουν σε προάστια.

Εχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι οι υπηρεσίες πρόνοιας δεν αρκούν για την επίλυση του ζητήματος της εγκληματικότητας των νέων, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση εκτιμά ότι λύση στο θέμα αυτό θα δώσει η εφαρμογή μέτρων πρόληψης.

Η εφαρμογή τέτοιων πολιτικών θα πρέπει να σέβεται τα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα των παιδιών, όπως αυτά προβλέπονται από τις Συμβάσεις για τα Δικαιώματα των Παιδιών των Ηνωμένων Εθνών καθώς και του ΣτΕ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.