αιμα στο στομα οταν σκυβω | afidatwsi proswpou ti krema kanei?

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Προστασίας από τη βιοτρομοκρατίαΤην Πέμπτη 4/10 θα συνεδριάσει για πρώτη φορά και υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλου το Εθνικό Συμβούλιο για την προστασία της χώρας από τους βιολογικούς ή τοξικούς κινδύνους, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος στα Γιάννενα η συγκρότηση αυτού του συμβουλίου δεν έγινε με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, αλλά είχε ήδη ψηφιστεί σχετική διάταξη και συγκροτηθεί η επιτροπή από τον περασμένο Μάρτιο με το νόμο για την μεταρρύθμιση.

Ο κ. υπουργός επεσήμανε ότι τα μέλη του συμβουλίου είναι ότι επιφανέστερο έχει η χώρα από καθηγητές ακαδημαϊκούς και ειδικούς επιστήμονες προκειμένου να καθοριστούν οι δράσεις οι οποίες απαιτούνται γύρω από αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.