σφηνοειδίτιδα | τυφοειδής πυρετός | που βρισκεται η πυλαια φλεβα | λευκωμα στα ματια | λαγονοψοϊτης

Αποτελεσματικές παστίλιες για τη διακοπή του καπνίσματοςΕνας νέος τρόπος για τη διακοπή του καπνίσματος, με παστίλιες νικοτίνης, φαίνεται ότι είναι πιο αποτελεσματικός σε σχέση με άλλες μεθόδους, όπως οι τσίχλες ή τα ειδικά τσιρότα νικοτίνης. Η νέα αυτή παστίλια, η οποία δοκιμάστηκε σε 1800 καπνιστές, βρέθηκε ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, βοηθώντας σχεδόν έναν στους τέσσερις καπνιστές να κόψουν το τσιγάρο και να μην το ξαναρχίσουν για μία χρονική περίοδο έξι μηνών.

Η νέα παστίλια ονομάζεται NiQuitin και διατίθεται μόνο με ιατρική συνταγή. Η νικοτίνη που περιέχει η παστίλια απελευθερώνεται πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα μέσα σε επτά δευτερόλεπτα η νικοτίνη να επιδρά στον εγκέφαλο.

Αντίθετα οι τσίχλες δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν τα επίπεδα της νικοτίνης στο αίμα, ενώ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους δεν αρέσει να μασούν τσίχλα.

Η θεραπεία με τις παστίλιες διαρκεί περίπου 12 εβδομάδες, κατά την οποία μειώνεται σταδιακά ο αριθμός των παστίλιων που πρέπει να λαμβάνονται.

Η δοσολογία εξαρτάται από το πόσο καπνίζει κανείς αλλά και από το πόσο εξαρτάται από το τσιγάρο ο καπνιστής. Κάποιος ο οποίος ανάβει το πρώτο τσιγάρο μέσα σε μισή ώρα από το πρωινό ξύπνήμα θεωρείται βαρύς καπνιστής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.