μηνισκος συμπτωματα | μπιμπικι στο ουλο | αντιβιωση για ωτιτιδα | Θυροειδης αντισυλληπτικα

Ειδικοί από την Ε.Ε. ελέγχουν τα μέτρα για τις τρελές αγελάδεςΕλεγχοι από ειδικούς της Ε.Ε θα πραγματοποιηθούν σε σφαγεία και αποθήκες τροφίμων προκειμένου να εκτιμηθούν τα μέτρα που έχουν λάβει οι αρχές, αλλά και ο τρόπος εφαρμογής τους, σχετικά με το θέμα της νόσου των τρελών αγελάδων.

Οι εμπειρογνώμονες θα παραμείνουν στην χώρα μας για μια εβδομάδα και θα επισκεφτούν σφαγεία και εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Φθιώτιδα, καθώς επίσης και αποθήκες τροφίμων στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο σε ανάλογους ελέγχους που είχαν πραγματοποιηθεί σε όλη την χώρα είχαν διαπιστωθεί σημαντικές ελλείψεις τόσο στις συνθήκες που επικρατούσαν στις κτηνοτροφικές μονάδες, όσο και στα σφαγεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.