λιποπρωτεινη α lp a αυξημενη | δωδεκαδακτυλος συμπτωματα | ποσα δαμασκηνα για δυσκοιλιοτητα

Τα οφέλη της επισκληρίδιου αναισθησίας στις επεμβάσεις καρδιάςΣημαντική μείωση του συνολικού χρόνου νοσηλείας των ασθενών οι οποίοι έχουν υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση, επιτυγχάνεται πλέον με την χρήση της επισκληριδίου τεχνικής σε συνδυασμό με την γενική αναισθησία. Η τεχνική αυτή είναι μια μέθοδος αναισθησίας, η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος σε σχέση με της συμβατικές αναλγητικές τεχνικές καθώς οι δόσεις των οπιοειδών που χρησιμοποιούνται είναι σημαντικά χαμηλότερες με ορατό πλεονέκτημα την γρηγορότερη αποσωλήνωση του ασθενή.

Πρόσφατη κλινική μελέτη, μάλιστα, απέδειξε την υπεροχή της επισκληριδίου τεχνικής έναντι των παραδοσιακών τεχνικών. Τα αποτελέσματα της μελέτης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά καθώς διαπιστώθηκε ότι στην επισκληρίδιο αναισθησία παρατηρείται μείωση των υπερκοιλιακών αρρυθμιών, καλύτερη πνευμονική λειτουργία και ταχύτερη αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα με σημαντικά μικρότερο αριθμό λοιμώξεων του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος.

Όλες οι νεώτερες εξελίξεις στην καρδιοχειρουργική αναισθησία θα παρουσιαστούν σε Ημερίδα που διοργανώνει ο αναισθησιολογικός τομέας του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, με θέμα: Νέοι Ορίζοντες στην Καρδιοχειρουργική Αναισθησία στις αρχές της νέας χιλιετίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.