ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΗ | καταγμα ομοπλατης | σε πιους κινδυνους ειναι εκτεθειμενα τα σκυλια

Από μη ειδικούς πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσειςΨευτογιατροί, συχνά άκρως επικίνδυνοι για την υγεία ακόμα και για τη ζωή όσων εμπιστεύονται σε αυτούς το σώμα τους, είναι οι πλειονότητα των φερόμενων ως ειδικών σε θέματα αισθητικής πλαστικής χειρουργικής που δρουν στην Ελλάδα με θύματα ανυποψίαστες γυναίκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χώρα μας οι καταγεγραμμένοι διπλωματούχοι πλαστικοί χειρουργοί-μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής είναι 160 ,ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που χειρουργούν και προβαίνουν σε ανάλογες επεμβάσεις (ενέσεις σιλικόνης , χρήση laser κ.α) σε κέντρα αδυνατίσματος και αισθητικής.

Τις καταγγελίες έκανε για πολλοστή φορά στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την ευκαιρία της επικείμενης διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκης (από 8 εως 11 Νοεμβρίου) του 5ου πανελλήνιου συνεδρίου του κλάδου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής και Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής Ανδρέας Φουστάνος.

Μερίδιο ευθύνης μάλιστα για την παραπλάνηση των πολιτών απέδωσαν οι
εκπρόσωποι των επιστημόνων πλαστικών χειρουργών και στα μέσα ενημέρωσης που προβάλλουν για διαφημιστικούς-οικονομικούς λόγους ανάλογα κέντρα και αυτοχαρακτηριζόμενους πλαστικούς χειρουργούς.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των πλαστικών χειρουργών στην Ελλάδα πραγματοποιούνται ετησίως (επίσημα) περί τις 10.000 επανορθωτικές επεμβάσεις,σε άτομα-στην πλειονότητα τους- ηλικίας 40-50 ετών από τους οποίους το 30% είναι άνδρες και το 70% γυναίκες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.