κονδυλιτιδα αγκωνα | εγκεφαλοπαθεια γατας | μωρο και γιαγιαδες | ορθοσκοπηση προετοιμασια | ponos thlasis

Σε εντατικούς ρυθμούς η παραγωγή του φαρμάκου κατά του άνθρακαH θυγατρική της εταιρείας Bayer στις ΗΠΑ ανακοίνωσε πως πρόκειται να αρχίσει την παράδοση στην αμερικάνικη αγορά 200 εκατ. χαπιών του σκευάσματός της Ciprobay, το οποίο χρησιμοποιείται ως προληπτικό μέτρο αλλά και ως αντίδοτο κατά του άνθρακα μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Η εταιρεία αποφάσισε να παραγάγει σε ρυθμούς φρενήρεις το σκεύασμα στα δύο εργοστάσιά της, το δεύτερο από τα οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Νοεμβρίου στη Γερμανία, τόνισε ο εκπρόσωπος της Βayer.

Με γνώμονα τη συνήθη δοσολογία, δύο χάπια την ημέρα, η παραγωγή αυτή θα βοηθήσει να καλυφθούν φαρμακευτικά περίπου ενάμισυ εκατ. άτομα σε τρεις μήνες. Οπως τόνισε η εταιρεία, δεν έχει δεχθεί κάποια συγκεκριμένη παραγγελία.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η εταιρεία έχει εφαρμόσει νέα τιμολογιακή πολιτική για το Ciprobay, και το κάθε χάπι των 500 mg πωλείται έναντι 1.83 δολαρίων. Την Κυριακή η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δημιουργήσει ένα απόθεμα αντιβιοτικών, ικανό να καλύψει 12 εκατ. Αμερικανούς μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.