συμπτωματα πολυποδα εντερου | περιαρθριτιδα ωμου αντιμετωπιση | ενδειξεις ρευματα tens | σεΐχης αλ σαμαρι

Υποπτη επιστολή για άνθρακα στο Ηράκλειο ΚρήτηςΕπιστολή με ύποπτη άσπρη σκόνη στάλθηκε σε επιχειρηματία στο Ηράκλειο Κρήτης και παρελήφθη από την Πυροσβεστική. Εκπληκτοι οι κάτοικοι στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου αντίκρυσαν χθες το μεσημέρι κλιμάκιο της ειδικής μονάδας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις και με τις σχετικές στολές, να μπαίνει στο κατάστημα του Νεκτάριου Αποστολάκη του Ιωάννου, 27 ετών, προκειμένου να παραλάβει επιστολή που περιείχε ύποπτη άσπρη σκόνη. Ο ταχυδρόμος παρέδωσε χθες ένα γράμμα από αμερικανική εταιρία η οποία εξειδικεύεται στην ταξινόμηση μεταλλικών νομισμάτων.

Οταν όμως ο Αποστολάκης άνοιξε την επιστολή, διασκορπίστηκε μικρή ποσότητα άσπρης σκόνης σε μικρούς κόκκους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας αλλά και το υπουργείο Υγείας. Να σημειωθεί ότι, όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, η επιστολή είχε αποσφραγιστεί από άγνωστο και στη συνέχεια σφραγίστηκε με σιλοτέιπ. Ο φάκελος με το περιεχόμενό του εστάλη στην Αθήνα για εξέταση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.