αντιψυχωτικα φαρμακα νεας γενιας | πλευριτιδα | αρρυθμια καρδιας | εκκολπώματα | λεμφωμα στομαχου | λαγονοψοϊτης

Η υποψία άνθρακα καθηλώνει αεροπλάνο στη ΒραζιλίαΗ αστυνομία της Βραζιλίας δεν επέτρεψε σε αεροσκάφος της Λουφτχάνσα να επιστρέψει στη Γερμανία μετά την ανακάλυψη εντός του αεροπλάνου μιας τσάντας με μια υπόπτη λευκή σκόνη, που προκάλεσε έντονους φόβους ότι πρόκειται για άνθρακα, ενώ ένα τμήμα του διεθνούς αεροδρομίου της Βιέννης εκκενώθηκε την Κυριακή το βράδυ όταν εντοπίστηκε μικρή ποσότητα λευκής σκόνης σε ένα χώρο ενημέρωσης των επιβατών. Η ύποπτη ουσία εστάλη σε ειδικό εργαστήριο για να αναλυθεί.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Γκλόμπο της Βραζιλίας, επικαλούμενο αστυνομικούς κύκλους μετέδωσε οτι η σκόνη δεν ήταν κοκαϊνη, αλλά δεν ανακοινώθηκαν περισσότερα στοιχεία. Η τσάντα εντοπίσθηκε απο ένα μέλος του συνεργείου καθαρισμού κάτω απο ένα κάθισμα του αεροπλάνου μετά την αποχώρηση των επιβατών.

Τα 20 μέλη του συνεργείου καθαρισμού απομονώθηκαν και υποβάλλονται σε θεραπεία με αντιβιοτικά.
Ο υπουργός υγείας της Βραζιλίας Ζοζέ Σέρρα, σε ομιλία του προς το λαό, συνέστησε στο κοινό ηρεμία και ψυχραιμία. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τους 210 επιβάτες του αεροσκάφους για να τους υποβάλουν σε εξετάσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.