σοφικιτης καθηγητης | αντιμετωπιση καρκινου κολου | εμετοσ με αιμα που οφειλεται | πνιγμος απο κοκκαλο ψαριου

Ριβάλντο: λεφτά για Υγεία και Παιδεία και όχι Mundial!Ριβάλντο: Η Βραζιλία δεν θα πρέπει να φιλοξενήσει το 2014 το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν νομίζετε οτι το λέει κάποιος αγανακτισμένος αριστερός ηγέτης, κάνετε λάθος. Το λέει με ένα φαρμακερό tweet ο ποδοσφαιρικός θρύλος της Βραζιλίας, της Barcelona αλλά και του δικού μας "Θρύλου" και της ΑΕΚ, Rivaldo Vítor Borba Ferreira. Για να επιβεβαιωθεί οτι "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά"...

Οι διαδηλώσεις στη Βραζιλία δεν σταματούν. Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών εξακολουθεί κανονικά, αλλά χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους στις τοπικές αρχές. Στις φωνές τους ήρθε να προστεθεί και ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία, Ριβάλντο.

Ο 41χρονος Βραζιλιάνος, δήλωσε ότι η χώρα του δεν είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είπε ότι καλύτερα να ανησυχούν για την υγεία και την εκπαίδευση των απόρων. "Είναι κρίμα να δαπανώνται τόσα πολλά χρήματα για αυτόν τον κόσμο και να αφήνονται τα νοσοκομεία και τα σχολεία σε τέτοιες συνθήκες, δεν χρειαζόμαστε αυτό, χρειαζόμαστε εκπαίδευση και υγεία", δήλωσε ο Ριβάλντο στο λογαριασμό του στο Twitter.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.