τι σημαινει παραλυτικος ειλεος | χολεκυστιριδα | ειλεος αιτια | καταποση αντικειμενων

Πρόταση νόμου για αναγραφή των ορίων ακτινοβολίας στα κινητάΤην υποχρέωση αναγραφής των ορίων της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας στα ενημερωτικά φυλλάδια, αλλά και στις οθόνες των κινητών θα αναλάβουν οι εταιρείες κατασκευής και πώλησης κινητών τηλεφώνω, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας & Πρόνοιας κ. Δ. Θάνος, κατά τη διάρκεια επεξεργασίας σχετικής πρότασης νόμου 10 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με τον κ. Θάνο, η υπουργική απόφαση που καθορίζει τα όρια της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας από τα κινητά τηλέφωνα και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας θα αναθεωρηθεί με βάση τα νέα επιστημονικά δεδομένα και σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, παρότι η Ελλάδα έχει θεσπίσει τα αυστηρότερα όρια στην ΕΕ.

Την πρόταση νόμου υπέγραψαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παν. Κρητικός, Κ. Σπυριούνης, Π. Φωτιάδης, Π. Κουρουμπλής, Ε. Κοντομάρης, Ε. Στρατάκης, Χρ. Θεοδώρου, Ε. Κατσέλη, Ε. Μπεντενιώτης και Α. Χρυσανθακόπουλος.

Το θέμα των συνεπειών της ακτινοβολίας από τα κινητά θα απασχολήσει και την κοινοβουλευτική επιτροπή Αποτίμησης Τεχνολογίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.