θυρεοειδής | χρονια γαστριτιδα θεραπεια | εξω πλαγιος συνδεσμος γονατου | βηματοδοτης | οστικη νοσος paget

Ειδική κεραία για κινητά τηλέφωνα με λιγότερη ακτινοβολίαΕυχάριστα τα νέα για όσους δεν αποχωρίζονται στιγμή το κινητό τους αλλά και για εκείνους που η δουλειά τους απαιτεί συνεχείς τηλεφωνικές συνδιαλέξεις. Μία ειδική κεραία που τοποθετείται στη συσκευή είναι ικανή να μειώσει μέχρι και 85% την ακτινοβολία που ενδέχεται να απειλεί την εγκεφαλική λειτουργία.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Loughborough εξετάζουν ήδη την αποτελεσματικότητα αυτής της συσκευής, προκειμένου να δώσουν την έγκριση τους για την προώθηση της στην αγορά.

Η συγκεκριμένη κεραία, που προφυλάσσει σε μεγάλο βαθμό από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπει το κινητό τηλέφωνο, είναι ακόμα πιο απαραίτητη στις συσκευές που έχουν μικρό μέγεθος, λόγω της κοντινής απόστασης της κεραίας με το κεφάλι του συνομιλητή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις για το ό,τι τα κινητά τηλέφωνα βλάπτουν την υγεία, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ενδείξεις από διάφορες έρευνες οι οποίες δείχνουν ότι τα κινητά επηρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία. Παρ' όλα αυτά οι επιστήμονες επιδιώκουν να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους που προκύπτουν από την χρήση των κινητών τηλεφώνων, βελτιώνοντας την λειτουργία τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.