καρκίνος του παγκρέατος | οξεια μεσοθωρακιτιδα | λοιμωξη αναπνευστικου συμπτωματα κεφαλι | κυκλος σκυλου

Πρόταση νόμου για υποχρεωτική στείρωση στην ΤουρκίαΕνας τούρκος βουλευτής, γνωστός για τις εκκεντρικές ιδέες του, δήλωσε ότι υπέβαλε πρόταση νόμου, η οποία προβλέπει την υποβολή σε υποχρεωτική αγγειεκτομή σπερματικού πόρου όσων ανδρών έχουν αποκτήσει πάνω από δύο παιδιά.

"Αυτό, όχι μόνο θα αναχαιτίσει τη δημογραφική αύξηση, αλλά επί πλέον θα δώσει τη δυνατότητα στα ζευγάρια να έχουν σεξουαλικές σχέσεις απαλλαγμένες από το φόβο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης", εξήγησε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Μαΐλ Μπουγιούκερμαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ο βουλευτής υπέβαλε την πρόταση στον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Χουσαμετίν Οζκάν, ο οποίος απάντησε "θετικά".

Το προτεινόμενο νομοθέτημα προβλέπει ακόμα ότι όποιοι άρρενες αρνούνται να υποβληθούν σε αγγειεκτομή παρόλο που έχουν αποκτήσει ήδη δύο απογόνους, θα υποχρεώνονται να καταβάλουν πρόστιμο 20 δισ. τουρκικών λιρών (11.993 ευρώ περίπου), ή να εκτίσουν ποινή φυλάκισης ενός χρόνου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.