στενωση βαλβιδας | αιδιολειχια | διαιτα διαβητικου 1000 θερμιδων | μεγαλοκαρδια διαγνωση

Αισιοδοξία για εμβόλιο κατά του AIDSΤην ελπίδα ότι σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν στον άνθρωπο εμβόλιο κατά του Aids, ενώ σε μία δεκαετία θα διατίθεται προληπτικό φάρμακο κατά της θανατηφόρας ασθένειας, εξέφρασαν Αυστραλοί επιστήμονες στο 6ο διεθνές συνέδριο για το Aids, που έγινε στη Μελβούρνη.

Ο καθηγητής Ντέϊβιντ Κούπερ από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας ομάδας επιστημόνων, που έκαναν πειράματα σε πίθηκους, εξέφρασε την
πεποίθηση ότι το εμβόλιο, που παρασκευάστηκε, θα έχει επιτυχία, σε πρώτο στάδιο, τουλάχιστον κατά 50%.

Κατά την διάρκεια του ίδιου συνεδρίου επισημάνθηκαν οι επικίνδυνες διαστάσεις που παίρνει η επιδημία του AIDS ορισμένες περιοχές της Ασίας και στην Αυστραλία, Στην πόλη Βικτώρια σύμφωνα με τους ειδικούς το ποσοστό των ανδρών που έχουν προσβληθεί από Aids έχει αυξηθεί κατά 41% τον τελευταίο χρόνο.

Ο διευθυντής του Συμβουλίου κατά του Aids στη Βικτώρια, Νικ Μέντλαντ, ζήτησε επίσης να γίνεται τεστ για καρκίνο του πρωκτού στούς ομοφυλόφιλους όπως γίνεται το τεστ Παπανικολάου στις γυναίκες, καθώς και αυτή η ασθένεια βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.