ανατομια του ουροποιητικου συστηματος | σκύλος, αρρωστειες | αντιτετανικος ορος και αλκοολ

Τιμήθηκαν από τη Βουλή οι μεταμοσχευμένοι αθλητέςΜήνυμα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και ευθύνης απέναντι στο υπέρτατο αγαθό της ζωής απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν των Ελλήνων μεταμοσχευμένων αθλητών που διακρίθηκαν στο 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων στο Κόβε της Ιαπωνίας.

Ο πρόεδρος της Βουλής συνεχάρη θερμά τους μεταμοσχευμένους αθλητές, οι οποίοι, όπως είπε, με την προσπάθειά τους δείχνουν ότι η δύναμη ζωής που έχουν μέσα τους είναι ενεργός και παρούσα, με φιλοδοξίες και οράματα› και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να αισθάνονται έτσι, για να δίνουν θετικό παράδειγμα σε όλους τους ανθρώπους.

Παράλληλα, επισήμανε την υποχρέωση της πολιτείας και του κοινωνικού περιβάλλοντος να συμπαραστέκονται με ευαισθησία σε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με την αντίξοη πλευρά της ζωής.

Ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε, επίσης, ότι και στην παρούσα βουλευτική περίοδο, όπως και στο παρελθόν, θα ενημερωθούν οι νέοι βουλευτές για την ανάγκη δωρεάς οργάνων, προκειμένου να γίνουν δότες και όσοι από αυτούς δεν είναι.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικά μετάλλια της Βουλής στους αθλητές που κατέλαβαν έως και την 6η θέση, κ.κ. Κ. Αμαριωτάκη, Ν. Καραντάκο, Κ. Μόκκα, Γ. Λεγάτο, Π. Μαντέλο, Γ. Παπανικολάου και Χρ. Αγγελακόπουλο, ενώ δόθηκε τιμητική διάκριση στη Νίτσα Μεσογίτη, μητέρα του Κώστα Μεσογίτη, που δημιούργησε και τον ομώνυμο Σύνδεσμο αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.