προλακτινη εκκρινεται σπο | σκωληκοειδίτιδα συμπτωματα | ωμοπλατη μυες | αιμαγγειωμα ηπατος

Η Βουλή κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκεςΤην ετήσια έκθεσή του, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες, παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες. Κατά την κοινή συνέντευξη του με τον πρόεδρο της ΣΑμΑ κ. Γ. Βαρδακαστάνη, ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε τις ελλείψεις και τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν τόσο στο νομικό πλαίσιο όσο και σε επίπεδο υποδομών.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι η Βουλή των Ελλήνων θα ανταποκριθεί στην ανάγκη να διασφαλιστεί πλήρως η ισότιμη συμμετοχή τους σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας και θα βοηθήσει απευθυνόμενη προς κάθε κατεύθυνση, ώστε με συγκεκριμένες πράξεις να επιτευχθεί η άρτια οργάνωση και διεξαγωγή των Παραολυμπιακών Αγώνων το 2004 στην Αθήνα.

Ο κ. Βαρδακαστάνης τόνισε ότι η ανάληψη από τη χώρα μας των Παραολυμπιακών Αγώνων, παράλληλα με την Ολυμπιάδα του 2004, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, πρόκληση και πρόσκληση προς την ελληνική κοινωνία για πρόοδο και εκσυγχρονισμό, που μπορεί να επιτευχθεί τόσο με την ενδυνάμωση του σχετικού θεσμικού πλαισίου, όσο και με την απόκτηση υποδομών πρόσβασης των ανθρώπων με αναπηρίες σε όλους τους δημόσιους χώρους, στοιχεία που θα αναδείξουν τον πολιτισμό μας και θα αποτελέσουν κεκτημένο της χώρας μας και μετά το τέλος της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Ο κ. Κακλαμάνης συναντήθηκε επίσης με ομάδα παιδιών από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με νοητική στέρηση "Το εργαστήρι", που του παρέδωσε ένα καλάθι με δείγματα των χειροτεχνημάτων τους.

Ο κ. Κακλαμάνης εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι γονείς και τα παιδιά προκειμένου να έχουν μια ισότιμη παρουσία στην κοινωνία και ανακοίνωσε ότι για τρίτη χρονιά φέτος το "Εργαστήρι" έχει αναλάβει το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο των χώρων υποδοχής του Κοινοβουλίου, καθώς και τον εφοδιασμό με χριστουγεννιάτικα δώρα που θα αποστείλει η Βουλή σε όλες τις ξένες πρεσβείες.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων, η κ. Κοντογιάννη τόνισε ότι η Βουλή των Ελλήνων, είναι ο βασικός χορηγός του ετήσιου Πανηγυριού Αγάπης στο Ζάππειο, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου. Στόχος του πανηγυριού, η συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ξενώνων για άτομα με νοητική στέρηση που χάνουν τους γονείς τους. Με τη συνδρομή της Βουλής μπαίνει σύντομα ο θεμέλιος λίθος του πρώτου ξενώνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.