Αρρυθμίες που οφείλονται | κτυπημα στη μυτη | εμβολιο για τετανο | φαρμακα για απωλεια βαρους | bcg εμβολιο

Η αιμοδοσία ενώνει τη ΒουλήΤη χρησιμότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη μεγάλη κοινωνική προσφορά όσων γίνονται δότες οργάνων σώματος εξήρε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, κατά την αιμοδοσία, που διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, στο Εντευκτήριο των βουλευτών. Η αιμοληψία έγινε από το αντίστοιχο τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

Ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε ότι η χώρα μας έχει ανάγκη από πλάσμα αίματος για περιστατικά τα οποία, πολλές φορές, οδηγούν στο θάνατο, διότι δεν υπάρχει αρκετή ποσότητα αίματος, ενώ τόνισε και την ανάγκη να γίνουμε δότες οργάνων σώματος, καθώς όπως είπε, όταν έρθει η ώρα να φύγουμε απ’ αυτό τον κόσμο, έχει μεγάλη σημασία τα όργανά μας να δοθούν σε ανθρώπους που θα τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε, επίσης, ότι πολλοί βουλευτές προσφέρουν κάθε χρόνο αίμα, αλλά και πολλοί είναι δότες οργάνων σώματος, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενημερωθούν και οι νέοι βουλευτές, ώστε να γίνουν και όσοι από αυτούς δεν είναι, δωρητές οργάνων. "Είναι μια πολύ τιμητική ταυτότητα αυτή του δότη οργάνων σώματος", υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.