κολικός εντέρου συμπτώματα | psyxologikes epiptoseis miteras meta apo genna | κραμπες απο στερηση

Η Aμερικανική βουλή ψήφισε το νόμο κατά της κλωνοποίησηςΗ Aμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το νόμο που καθιστά ομοσπονδιακό αδίκημα την κλωνοποίηση ανθρώπων για τη γέννηση παιδιών ή τη δημιουργία εμβρύων για ιατρική έρευνα. Το Σώμα, όπου πλειοψηφούν οι Ρεπουμπλικάνοι, ετάχθη με ψήφους 265-162 υπέρ του μέτρου, που προβλέπει πρόστιμα ενός εκατομμυρίου δολαρίων ή περισσότερο και έως και δέκα χρόνια φυλάκιση για τους παραβάτες.

Οι αντιτιθέμενοι στο νομοσχέδιο υποστήριξαν ότι η απαγόρευση είναι τόσο ευρεία που θα αναστείλει την πολλά υποσχόμενη ιατρική έρευνα. Το νομοσχέδιο, που συνέταξε ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής της Φλόριντα Ντέιβ Ουέλντον και υποστηρίζεται από τον πρόεδρο Τζορτζ Ο. Μπους, θα πρέπει τώρα να περάσει από τη Γερουσία όπου την πλειοψηφία έχουν οι Δημοκρατικοί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.