βηχας ξηρος

Προστασία από τον ήλιο αλλά και έκπτωση από την εφορίαΜε απόφαση αυστραλιανού δικαστηρίου όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους μπορούν να δικαιολογούν στην εφορία τις δαπάνες που κάνουν για γυαλιά ηλίου, καπέλα και αντιηλιακές κρέμες!

Στο δικαστήριο, κατά της Εφορίας, προσέφυγε το Αντικαρκινικό Συμβούλιο της Νέας Νότιας και η απόφαση η οποία καλύπτει όλους τους εργαζόμενους -από τεχνίτες, έως δασκάλους, αθλητές και ...καλλιτέχνες -που υποχρεώνονται λόγω της εργασίας τους να είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο!

Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα πολύ θετικό βήμα για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος σχολίασε εκπρόσωπος του Αντικαρκινικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.