γονοκοκκική ουρηθρίτιδα | γρουμπούλι στο χερι σκυλοσ | ακροαστικα που επιμενουν | μυικη θλαση στο ποδι

AIDS και νομική προστασίαΟ Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου διοργανώνουν, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ημερίδα με θέμα "AIDS και νομική προστασία", κατά την διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο του Δικαίου και της Ιατρικής.

Πιο συγκεκριμένα τις θέσεις τους θα αναπτύξουν οι κ.κ. A. Sherr καθηγητής νομικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Σ. Βασιλειάδης ανοσολόγος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τ. Βιδάλης επιστημονικός συνεργάτης της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής, Δ. Σπυράκος δικηγόρος, Ν. Σιταρόπουλος επιστημονικός συνεργάτης της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Μ. Γαβουνέλη, δικηγόρος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.