τι είναι το σνακ | στρεπτοκοκκος εμφραγμα | ρυτιδες | ablation παρενεργειες

Ειδική Ομάδα της ΕΜΑΚ και στο Ηράκλειο ΚρήτηςΕγκαινιάσθηκε σήμερα η Ειδική Ομάδα της ΕΜΑΚ στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και ο 4ος πυροσβεστικός Σταθμός στη Βιομηχανική περιοχη Ηρακλείου. Παρόντες στην τελετή ήταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Π. Φούρλας.

Για τη λειτουργία της Ειδικής Ομάδας της ΕΜΑΚ, που είναι η τέταρτη που ιδρύεται στην Ελλάδα, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Ήπειρο, ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ξεχωριστή και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η νέα υπηρεσία θα συμβάλλει στο πλαίσιο εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας στον πολίτη, ειδικά μετά τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. υπουργός τόνισε ότι ζούμε σε μια εποχή που οι κίνδυνοι μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, καθώς ο άνθρωπος καθημερινά επεμβαίνει στη φύση με την εξέλιξη της τεχνολογίας και έτσι μπορεί να γίνει χρήστης αυτής σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Για το Πυροσβεστικό Σώμα επισήμανε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα εξοπλιστεί, ώστε να είναι πιο αξιόμαχο από πλευράς σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια παροχής εξειδικευμένων γνώσεων στους πυροσβέστες.

Είναι ελπιδοφόρο που μια κρατική υπηρεσία είναι τόσο κοντά στον πολίτη, σχολίασε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και τόνισε ότι στόχος είναι η πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, οι άμεσες και αποτελεσματικές επεμβάσεις σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, αεροπορικών δυστυχημάτων κλπ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.