εκκολπώματα παχεος εντερου | ανατομια ανθρωπου | χοληστερινη | Εσω σφαγιτιδα φλεβα

Μονάδα εντατικής για παιδιά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΜονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων, θα λειτουργεί από την ερχόμενη εβδομάδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη. Η ΜΕΘ Παίδων του ΠΕΠΑΓΝΗ ήταν ένα αίτημα χρόνων, που τώρα πλέον γίνεται πραγματικότητα.

Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δεν θα χρειάζεται πλέον να μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Αθήνας για νοσηλεία. Κι όχι μόνο αυτό, παιδιά κι από την υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΕΠΑΓΝΗ.

Το κόστος της μονάδας ανέρχεται σε 260 εκατομμύρια δραχμές. Εχει εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα κι έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Τα επίσημα εγκαίνια της μονάδας θα γίνουν την Τετάρτη 13 του μηνός, στις 12.00 το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.