παχυνση εντερου | αποστημα σε σκυλο | τερατωμα | Th Einai Gastritida | φαγουρα απο αγχος

Νέοι διοικητές στα νοσοκομεία των ΠεΣΥ Κρήτης και ΗπείρουΟ υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους νέους διοικητές στα νοσοκομεία του ΠεΣΥ Κρήτης και του ΠεΣΥ Ηπείρου, ενώ με ειδική προκήρυξη θα καλυφθούν στο επόμενο διάστημα οι δύο θέσεις διοικητών στα ΠΠΓΝ Ηρακλείου και στο Βενιζέλειο της Κρήτης.

Οι επτά μάνατζερ που διορίζονται σε ισάριθμα νοσοκομεία της Κρήτης, καθώς και οι πέντε που διορίζονται στα νοσοκομεία της Ηπείρου, καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα εντελώς νέο τρόπο διοίκησης, με στόχο τη συνολική βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών των νοσοκομείων.

Οι περισσότεροι από τους νέους διοικητές έχουν ιδιαίτερες γνώσεις, εμπειρία και εξειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων, οργανισμών και υπηρεσιών υγείας και αρκετοί προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα.

Η θητεία τους είναι πενταετής, με συμβόλαιο αποδοτικότητας και θα αξιολογούνται κάθε 18 μήνες.

Ηδη έχουν τοποθετηθεί οι μάνατζερ στα νοσοκομεία του Α΄, Β΄, Γ΄ ΠΕΣΥ Αττικής, Α΄, Β΄ ΠεΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και του ΠεΣΥ Πελοποννήσου.

ΠεΣΥ Ηπείρου

1. Π.Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων: Καραντώνης Ηλίας, Δρ. Οικονομικών Επιστημών, Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

2 Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ": Σταθερόπουλος Γεώργιος, Πτυχιούχος Φαρμακευτικής, σύμβουλος σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης ιατρείων-νοσοκομείων στον ιδιωτικό τομέα.

3 Γ.Ν. Πρεβέζης: Τρέμπελης Κωνσταντίνος, Διευθυντής Πληροφορικής – Οργάνωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

4 Γ.Ν. ’ρτας: Ζυγούρης Αλέξανδρος, Ιατρός, Πρόεδρος Δ.Σ. Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

5 Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών: Ντόντης Ιωάννης, Νομικός

ΠεΣΥ Κρήτης

1 Γ.Ν. Χανίων "Ο ’γιος Γεώργιος": Δουλγεράκης Χαράλαμπος Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος, πρόεδρος Δ.Σ. Νοσοκομείου Βενιζέλειου Ηρακλείου

2. Γ.Ν. Ρεθύμνου: Βεκρής Μάρκος, Μαθηματικός, πρόεδρος Δ.Σ. Νοσοκομείου Χανίων.

3.Γ.Ν. Αγ. Νικολάου: Αναστασάκος Παναγιώτης, Πολιτικός Μηχανικός, πρόεδρος Δ.Σ. ΠΕΠΑΓΝΗ

4. Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας: Ντουρουντάκης Εμμανουήλ, δ/ντής Μarketing σε νοσηλευτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα

5. Γ.Ν. – Κ.Υ. Σητείας: Τζιούμης Τριαντάφυλλος, διευθυντικό στέλεχος επιχειρήσεων ιδιωτικού τομέα

6. Γ.Ν. – Κ.Υ. Νεάπολης "Διαλυνάκειο": Μαυρικάκης Αλέξανδρος, προϊστάμενος οικονομικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα

7. Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Χανίων: Ουρανός Γεώργιος, Ψυχίατρος

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.