σκυλος δερματοπαθειες | συσπαση μυων προσωπου | καρκινομα του θυμού αδένα | εκτακτες συστολες αιτια

Μετρήστε την πίεση του ...πιεσόμετρουΤα ανακριβή αποτελέσματα, που προκύπτουν από πιεσόμετρα στα οποία δε γίνεται έλεγχος για την ακρίβεια των μετρήσεων τους, μπορεί ακόμα και να οδηγήσουν στη συνταγογράφηση φαρμάκων που δε χρειάζονται, σύμφωνα με ερευνητές του Birmingham University.

Το τμήμα δημόσιας υγείας του Birmingham University εξέτασε τα πιεσόμετρα σε περισσότερα από 200 ιατρεία οικογενειακών γιατρών και βρήκε ότι ένα στα πέντε πιεσόμετρα ήταν ανακριβές στις μετρήσεις. Μεγάλος αριθμός από τα πιεσόμετρα των γιατρών ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που οι ερευνητές συνέστησαν να μη χρησιμοποιούνται.

Ταυτόχρονα διαπίστωσαν ότι αρκετές γυναίκες κάτω των 30 ετών, οι οποίες σπάνια έχουν υψηλή πίεση, ακολούθησαν φαρμακευτική αγωγή για θεραπεία υπέρτασης λόγω ανακριβών μετρήσεων από τα πιεσόμετρα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.