εκτακτες συστολες καρδιας | βλεννα στα κοπρανα | καρκινος σιγμοειδους εντερου | λουκουμι θερμιδες

Κόμβος πληροφόρησης για υγιεινή και ασφαλή χρήση του φυσικού αερίουΕνας κόμβος πληροφόρησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας που αφορούν στη χρήση υποδομών, εγκαταστάσεων και συστημάτων εφαρμογής φυσικού αερίου και υγραερίου, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία ενέκρινε την κατά 80% χρηματοδότηση της πρότασης της διαδημοτικής εταιρίας Φυσικό Αέριο Μακεδονίας ΑΕ, της εταιρίας διανομής αερίου της Δανίας MaturGas, του Πανεπιστημίου του Leeds της Μεγάλης Βρετανίας και της εταιρίας Sigma Consultants Ltd, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτός ο κόμβος που θα αποτελεί την ανοιχτή γραμμή βοήθειας των ΜΜΕ.

Η δημιουργία του κόμβου είναι προϋπολογισμού 200.000 ευρώ (68,15 εκατ. δρχ). Σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των φορέων που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα για την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εργασίας όπου χρησιμοποιείται φυσικό αέριο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.